Εκδηλώσεις και σεμινάρια!

Για να μην χάνεις τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας και αφορούν στον βιγκανισμό, αλλά και για να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τα εργαστήρια και σεμινάρια που κάνω. Επίσης εδώ θα ενημερώνεσαι για τα... μαγειρέματα που διοργανώνω μαζί με φίλους και συνεργάτες!

Vegan Μεζεδοπωλείο στην Ακαδημία Πλάτωνος

Το event που αγαπήσαμε ξανάρχεται πιο δυναμικά!
Η ομάδα του καφενείου με τον Agelos Tsoukalos και τον vegan chef Στάθη Αλεξάνδρου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους με τον Zannis Zouganelis και την Sofia Kanellou, με σκοπό να κάνουν τα Σαββατοκύριακά μας πιο νόστιμα και πιο διασκεδαστικά!
Αυτή τη φορά για 3 περίπου Σάββατα τον μήνα θα δημιουργούν ξεχωριστά vegan μενού, δίνοντας έμφαση όπως πάντα στην εποχικότητα, στα τοπικά προϊόντα μικρών παραγωγών, στους συνδυασμούς υψηλής διατροφικής αξίας, στη δημιουργική κουζίνα, στην απόλαυση, αλλά και στις προσιτές τιμές!

Μπες στο facebook event για περισσότερες λεπτομέρειες ή εδώ για να διαβάσεις το μενού της ημέρας!

Vegan Cooking and Nutrition at Free and Real

Το FreeandReal σε συνεργασία με το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής το Vegan Life Festival και το alternATE και στα πλαίσια του Εγχειρήματος Τελαίθριον, διοργανώνει ένα τριήμερο πρακτικό και θεωρητικό σεμινάριο, στους χώρους του εγχειρήματος στην βόρεια Εύβοια με θέμα: Vegan Cooking and Nutrition at Free and Real!
Ραντεβού στις 28 Φλεβάρη με 1 Μάρτη, σπεύσατε γιατί οι θέσεις που μένουν είναι ήδη λίγες!
Πρακτικό και θεωρητικό σεμινάριο με θέματα όπως: επιπτώσεις της τροφής στην υγεία και στο περιβάλλον, γιατί να γίνει κάποιος vegan, χρήσιμα διατροφικά στοιχεία, πώς αντικαθιστώ τα βασικότερα ζωικά προϊόντα, μέθοδοι συντήρησης και προϊόντα ζύμωσης-η σημασία τους για την υγεία του εντέρου, υγιεινά γλυκά χωρίς ζάχαρη και πολλά άλλα.

Για όλες τις πληροφορίες και για να κλείσετε θέση επισκεφτείτε https://bit.ly/3907yuv